Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Bine ati venit pe FOODSTOP.RO!

 

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului stabilesc regulile prin care orice persoană poate accesa și/sau utiliza informațiile de pe foodstop.ro.

Vă rugăm să le citiți cu atenție!

 

 1. WEBSITE-UL

Acest website (denumit in continuare „Website-ul/Site-ul”) este creat, administrat si aflat in proprietatea FOOD STOP S.R.L., cu sediul in Brasov, Strada Poienelor Nr.5, tel.: 0736.637.867 , e-mail: office@foodstop.ro.

 

 1. DESTINAȚIA WEBSITE-ULUI

Acest site are scopul de a veni în întâmpinarea clienților săi dar și a oricăror persoane care își doresc cumpărături și produse alimentare de calitate, direct la ușa lor, prin simpla comandă făcută online din confortul propriilor case.

Produsele și serviciile promovate și oferite spre vânzare pe Website vor fi denumite pe parcursul acestor Termene și Condiții „Produsele”.

Realizăm așadar, gratuit, accesul rapid la produsele alimentare plasate pe site, precum și la specificațiile acestora, pentru ca tu să le poți alege cu ușurință pe acelea care îți plac și îți lipsesc.

Printr-un simplu click pe produsul dorit, noi pregătim produsele selectate și le livrăm, în siguranță, în locul pe care tu ni-l indici.

Nu te-am convins?

Ei bine, află că noi facem cumpărăturile necesare pentru tine iar tu economisești timp și spațiu. În plus, îți oferim posibilitatea de a încerca, gratuit, produsele prezentate pe site, prin expunerea acestora într-o secțiune specială, cu titlu de „mostră”. La orice comandă, poți alege să te bucuri de un număr limitat de o mostă dintr-un singur produs expus în această categorie și astfel vei ști cu siguranță dacă acesta se va regăsi în comanda ta viitoare.

Nicicând nu a fost mai simplu!

 

 1. ACCESAREA WEBSITE-ULUI

Accesarea interfetei site-ului si utilizarea serviciilor oferite de societatea FOOD STOP S.R.L. se supun Termenilor si Conditiilor de utilizare prezentati pe larg mai jos. Intrand pe site-ul societatii FOOD STOP S.R.L., Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul, poate fi de acord cu Conditiile de utilizare prevazute de site si de legislatia in vigoare.

În cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului, care implică și prelucrarea datelor cu caracter personal de către FOOD STOP S.R.L., va rugam sa nu utilizati acest site.

Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul este in cunostinta de cauza si este de acord ca operatorul/administratorul site-ului poate oricand aduce modificari sau imbunatatiri interfetei site-ului si serviciilor enumerate, fara a fi nevoie de o instiintare scrisa in prealabil. Accesarea link-urilor postate de site-urile partenere sau utilizarea serviciilor acestora nu atrag răspunderea FOOD STOP S.R.L., inclusiv dar fără a se limita la eventualele daune cauzate de către acestea dintâi.

FOOD STOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio alta notificare si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo formalitate fata de utilizatori.

Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor FOOD STOP S.R.L.

FOOD STOP S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site, in interes personal sau profesional, pentru solicitare de oferte si informatii despre serviciile  FOOD STOP S.R.L., achizitionare de servicii  FOOD STOP S.R.L. precum si suport prin e-mail sau telefon.

Daca optati pentru utilizarea formularelor de contact de pe acest site, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare.

In cazul in care informatiile furnizate nu sunt corecte si complete,  FOOD STOP S.R.L. poate alege sa nu raspunda solicitarii dumneavoastra.

 

 1. DEFINIȚII SI TERMENI

Vânzător – calitatea de vânzător o deține website-ul foodstop.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta de minim 18 ani, orice persoană juridică sau fizică autorizată sau orice entitate juridică care își face un Cont pe Site și efectuează o Comandă.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta de minim 18 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la Conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către foodstop (electronic, telefonic, etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între foodstop și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta de minim 18 ani sau persoana juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să își creeze Liste cu Bunuri și Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții folosindu-se de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Lista – secțiunea din Favorite în care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adăuga Bunuri sau Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții și pe care, ulterior, le poate șterge sau le poate adăuga în coșul de cumpărături („Coșul meu”).

Coșul  meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării  sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online găzduit la adresa web foodstop.ro și subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusive produsele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheitat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informație comunicată prin orice mijloc de către angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;

– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat într-o anumită perioadă;

– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă Bunul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare Bun putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de către Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui Bun sau Serviciu.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/ etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea „Cont/Coșul meu” sau secțiunea „Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacția – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către foodstop, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

 1. REGLEMENTĂRI DE COPYRIGHT ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ A CONȚINUTULUI AFIȘAT

Toate imaginile, datele postate, interfata grafica si elementele grafice sunt proprietatea societatii FOOD STOP S.R.L. si sunt protejate de legile de copyright in vigoare. Materialele gazduite sau preluate unde este mentionat proprietarul intelectual al acestora nu cad sub jurisdictia site-ului nostru. Logoul firmei si materialele comunicate pe site sunt proprietatea FOOD STOP S.R.L. si copierea sau reproducerea acestora este strict interzisa fara un acord prealabil in scris.

Societatea FOOD STOP S.R.L. solicita respectarea legislatiei in vigoare in domeniul proprietatii intelectuale pe baza legilor actuale de copyright. In cazul in care se incalca aceste drepturi sau materialul expus pe site este folosit in moduri necorespunzatoare se ajunge la anuntarea organelor abilitate si la actionarea in instanta judecatoreasca a celor ce au incalcat drepturile de proprietate intelectuala.

 

 1. ÎNREGISTRAREA PE SITE

Orice Client, persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani sau o persoană juridică se poate înregistra prin crearea unui cont completând câmpurile existente pe site-ul www.foodstop.ro.

Înregistrarea unei Comenzi pe Site nu necesită neaparat crearea unui Cont care să conțină și o adresă de e-mail validă.

În momentul înregistrării unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul iși dă în mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care FOOD STOP S.R.L. îi va transmite detaliile legate de Comandă (notificări) prin e-mail (doar pentru clienții care au cont creat). Contractul se consideră încheiat în momentul în care Cumpărătorul va primi notificarea de expediere a Comenzii transmisă de FOOD STOP S.R.L. prin intermediul poștei electronice.

Pot comanda online doar persoanele care selectează pentru livrarea comenzii o adresa din aria de acoperire a FOOD STOP S.R.L..

Înregistrarea pe site, precum și plasarea unei comenzi implică acordul implicit al Cumpărătorului cu privire la Termeni si Condiții și la modalitatea prin care i se vor comunica de catre FOOD STOP S.R.L. detalii legate de Comenzi.

Clientul este singurul responsabil pentru consecințele care decurg din utilizarea Site-ului, precum și pentru orice daune materiale, intelectuale, morale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislația aplicabilă în domeniu. FOOD STOP S.R.L. iși rezervă dreptul de a restricționa/suspenda posibilitatea Clientului/Cumpărătorului de a plasa comenzi pe Site, în cazul în care consideră că acțiunile acestuia în Site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Într-o astfel de situație, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al FOOD STOP S.R.L..

Prin acceptarea prezentelor „Termeni si condiții”, Clientul/Cumpărătorul iși asumă respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 și ale Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdicția de a comercializa băuturi alcoolice și țigări către minori. FOOD STOP S.R.L. nu poate fi ținut răspunzător în nicio situatie în care Clientul utilizează pentru a se înregistra/autentifica pe Site informații false/incorecte referitoare la vârstă.

FOOD STOP S.R.L. poate publica pe Site informații despre Produse și/sau promoții valabile într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. FOOD STOP S.R.L. iși rezervă dreptul de a refuza orice Comandă din motive legitime. (Date de identificare ale Clientului/adresei incomplete, comandă disproporționat de mare față de stocul existent, comenzi anterioare ale aceluiași client anulate până la livrare sau refuzate fără motiv).

Toate informațiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice /dinamice / prezentari multimedia etc.), nu reprezintă o obligație contractuală a Vânzătorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, având scop informativ.

Se precizează că este posibil ca unele oferte/promoții, recomandări și Produsele postate pe Site să nu fie valabile întotdeauna pe site-ul online.

 

 1. CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

FOOD STOP S.R.L. va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site cu respectarea urmatoarelor conditii de utilizare:

– Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul FOOD STOP S.R.L.

– Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale site-ului sau continutului acestuia;

– Este interzis sa trimiteti, prin formularele de contact sau prin e-mail, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea in orice fel a legilor romanesti si internationale;

– Solicitarile de utilizare/modificare a continutului site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@foodstop.ro;

– Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului foodstop.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului foodstop.ro si va atrage cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a/au incercat acest fapt.

 

 1. COMANDA ONLINE

Pentru a putea plasa comenzi online pe site-ul www.foodstop.ro, Clientul trebuie să își creeze un cont de Utilizator și să introducă o parolă. În măsura în care clientul nu are deschis un cont pe Site, anterior finalizării comenzii, se va putea autentifica prin introducerea adresei sale de e-mail și a parolei personale.

Clientul poate comanda de pe site-ul www.foodstop.com.ro în doar câțiva pași simpli:

 • Cum poate comanda un client care are cont și este și logat?
 • Intră pe site-ul www.foodstop.ro, iși alege toate produsele de care are nevoie și le adaugă în coșul de cumpărături;
 • Cu un simplu click pe “coșul de cumpărături” din partea dreaptă sus a site-ului, poate vizualiza toate produsele selectate, costul final, inclusiv taxa de transport;
 • Click pe butonul albastru “finalizează comanda” și va fi redirecționat într-un pas următor în care îi sunt solicitate câteva detalii legate de finalizarea comenzii;
 • Completează câmpurile din partea stângă a ecranului;
 • După completarea adresei de livrare, Clientul este îndrumat să selecteze ziua și intervalul orar disponibil în care dorește să i se livreze comanda;
 • Alege apoi modalitatea de plată dorită;
 • În partea dreaptă Clientul iși mai poate verifica încă o dată produsele dorite;
 • Click pe butonul “Plasează comanda”;
 • În acest moment, clientul va primi un mesaj de mulțumire și un cod unic de identificare a comenzii;
 • Cum poate comanda un client care are cont, dar nu este logat?
 • Clientul va urma aceiași pași indicați mai sus – iși poate pune produsele in coș, iar la final, când ajunge în pagina de comandă, se poate loga fara a pierde din coș produsele;
 • Restul pașilor rămân neschimbați;
 • Acestă manieră de a comanda online permite Clientului posibilitatea de a-și urmări comanda în cont.

În plus,

 • Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumpărare, sunt corecte si complete.
 • Fiecărei comenzi plasate în site i se va atribui un număr unic de comandă, număr ce poate fi folosit în urmărirea și identificarea acesteia.
 • FOOD STOP S.R.L. poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, in urma unei notificări prealabile adresate Cumparatorului, fără nicio obligație ulterioar a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de FOOD STOP S.R.L., în cazul plății online;
 • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

În perioada sărbătorilor de iarnă, de Paști, pe toata durata altor sărbători legale precum și în perioadele aglomerate, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât durata medie estimată.

 

 1. MOSTRE ȘI OFERTE PROMOȚIONALE

O secțiune aparte a site-ului este dedicată produselor cu titlu de „mostre”. Scopul acesteia este de promovare a produselor regăsite pe site dar și de a veni în sprijinul Clienților în vederea formării unei opinii și a achiziționării ulterioare a produselor testate.

Achiziționarea de produse tip mostră se va face într-un număr limitat de o mostră/produs identic, prin acordul Clientului de a adăuga produsul din această categorie în  Coșul său de cumpărături, înainte de finalizarea Comenzii sau în mod distinct.

Livrarea produselor tip mostră, în cantitatea specificată, se va realiza împreună cu Comanda plasată, în același interval orar, la aceeași dată și la aceeași adresă, toate indicate de către Client.

De asemenea, ofertele promoționale vor fi semnalizate pe site, într-un mod accesibil vizionării și achiziționării produselor cuprinse în astfel de Campanii. Pentru orice alte oferte promoționale sau bonusuri acordate Clienților, FOOD STOP S.R.L. va informa și prezenta modalitățile de desfășurare a acestora prin expunerea tuturor detaliilor pe site.

 

 1. MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI PREȚURI

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Prețul de vânzare al Produselor este cel afișat la momentul vizionării Produsului, respectiv este cel în vigoare la momentul plasării Comenzii. Prețul este exprimat in LEI (RON). FOOD STOP S.R.L. iși desfășoară operațiunile în LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar și nicio suprataxă pentru tranzacțiile aferente comenzilor, cu excepția taxei de livrare (contravaloare transport).

La solicitarea Cumpărătorului, FOOD STOP S.R.L. va putea emite și transmite Cumpărătorului factura fiscală aferentă Comenzii, în condițiile transmiterii de către Client a datelor necesare conform legii pentru întocmirea acesteia. Factura fiscală va fi trimisă Cumpărătorului pe e-mail (dacă acesta oferă Vânzătorului o adresa de e-mail validă) imediat după confirmarea livrării comenzii către acesta. Pentru clienții care nu au furnizat o adresa de e-mail validă, factura fiscală va fi livrată cumpărătorului odată cu comanda, doar dacă acesta a solicitat-o.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI.

Bonul fiscal va fi eliberat în momentul în care Reprezentantul FOOD STOP S.R.L. are confirmarea Cumpărătorului că acesta acceptă comanda.

Cumpărătorul are la dispoziție trei modalități de plată pentru comenzile efectuate pe Site: plata online cu Cardul Bancar, plata numerar la livrare și plata cu Card Bancar la livrare prin facilitatea POS.

In cazul efectuării unei plăți online cu Cardul Bancar (Visa, MasterCard), pentru finalizarea și validarea plății Clientul este direcționat către o Pagină de Plată securizată. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci românești și străine sub siglele VISA si MasterCard cu condiția ca băncile emitente să le fi activat opțiunea de plată online.

FOOD STOP S.R.L. nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plăți online. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de FOOD STOP S.R.L. are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate în urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzacție, în cazul în care aceasta există.

Dacă se alege plata în numerar, plata este considerată finalizată în momentul achitării sumei Reprezentantului FOOD STOP S.R.L.. De asemenea, pentru plata cu cardul la livrare, prin sistemul POS, se consideră a fi achitată contravaloarea Comenzii la momentul procesării cu succes a plății.

Pentru plata online cu cardul, livrarea se va face doar după ce FOOD STOP S.R.L. intră în posesia banilor.

 

 1. LIVRAREA COMENZILOR

FOOD STOP S.R.L. procedează la livrarea comenzilor plasate exclusiv în orașul Brașov și împrejurimi, timpul minim de livrare fiind de 24 de ore de la plasarea comenzii (și procesarea contravalorii produselor în cazul plății online).

Pentru comenzile de minimum 150 de lei, FOOD STOP S.R.L. asigură livrarea gratuită a produselor selectate.

Produsele cuprinse în comandă vor ajunge la Cumpărător în data și intervalul orar indicat în momentul plasării comenzii. Programul de livrări al FOOD STOP S.R.L. este de LUNI până SÂMBĂTĂ între orele 09:00 – 21:00. Pentru comenzile plasate în zilele de Sâmbătă și Duminică, livrarea se realizează Luni.

 

 1. TAXE LIVRARE

Pentru comenzile care nu depășesc valoarea de 150 de lei, costul perceput de către FOOD STOP S.R.L. pentru livrarea produselor este de 15 lei.

 

 1. GARANȚII ȘI RETURUL PRODUSELOR

Pentru produsele achiziționate de pe site-ul www.foodstop.ro, acestea nu beneficiază de garanție însă, Vânzătorul asigură Cumpărătorul că acestea sunt în termenul de valabilitate la momentul livrării.

La recepționarea/ primirea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ, moment la care poate invoca obiecții cu privire la calitatea și/sau cantitatea produselor livrate Ulterior primirii mărfurilor, Clientul poate invoca doar existența unor eventuale vicii ascunse ale acestora, apelând numărul de telefon afișat in secțiunea “Contact” sau prin e-mail la adresa office@foodstop.ro pentru a remedia solicitarea în cel mai scurt timp posibil.

 • Returnarea produselor din categoria produse alimentare se realizează exclusiv pentru următoarele motive: Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • Produsele nu respecta continutul mentionat in momentul Comenzii si/sau exprimat pe ambalaj;Produsul alimentar ce urmeaza a fi returnat trebuie sa fie in termenul de valabilitate.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract  urmatoarele cazuri  (nu se accepta returnarea si nu se ramburseaza):

 • Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • Produsele alimentare din categoria produselor cu condiții de depozitare și transport cu temperatură controlată (produse calde, produse refrigerate, produse congelate): carmangerie, pescarie, gastronomie, panificatie – patiserie – cofetarie, legume–fructe, produse lactate, ouă.

În cazul achiziționării de către Client a produselor alimentare, returul acestora se face în ambalajul de origine intact.

Clientul este rugat să trimită un e-mail pe adresa office@foodstop.ro în care va menționa numărul comenzii și produsele pe care dorește să le returneze,  motivul returnării și dovezile necesare verificării celor susținute. Totodată, există posibilitatea aducerii la cunoștința Vânzătorului a acestor detalii prin contactare telefonică, apelând numărul de telefon: 0736.637.867.

Produsele pot fi returnate personal direct la sediul FOOD STOP S.R.L. din Brașov, Strada Poienelor nr. 5, judetul Brașov și doar însoțite de bonul fiscal. Returul poate fi făcut  prin curierii sau reprezentanții FOOD STOP S.R.L., cu mentiunea că taxa de transport va fi suportată de client.

 

 1. FRAUDA

FOOD STOP S.R.L. nu solicită Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS etc) informații referitoare la date confidențiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul iși asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea față de un terț a datelor sale confidențiale.

FOOD STOP S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate în situația în care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele FOOD STOP S.R.L.. Clientul va informa FOOD STOP S.R.L. asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate.

FOOD STOP S.R.L. nu promovează SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail în Magazinul Web poate opta pentru dezactivarea Contului de Client aferent acestei adrese de e-mail, sau pentru dezabonare de la primirea de newsletter-e/alte comunicări comerciale/promoționale.

Comunicările realizate de catre FOOD STOP S.R.L. prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

 

 1. FORȚA MAJORĂ

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

 

 1. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

FOOD STOP S.R.L. nu poate fi ținut responsabil în niciun fel în fața niciunui Client care utilizează Site-ul sau conținutul acestuia, altfel decât în limita prevederilor înscrise în cadrul Termenilor și Condițiilor.

Site-ul www.foodstop.ro. poate conține legături conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terți și sunt administrate de aceștia. FOOD STOP S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legături din Conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele Site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

FOOD STOP S.R.L. este exonerat de orice vină în cazul utilizării Site-urilor și/sau al Conținutului transmis către un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al FOOD STOP S.R.L., atunci când această utilizare a Conținutului poate sau produce pagube de orice natură Clientului și/sau oricărui terț implicat în acest transfer de Conținut.

FOOD STOP S.R.L. nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte că:

 • Serviciul va fi potrivit cerințelor Clientului;
 • Serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel;
 • Produsele/Serviciile obținute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor Clientului.

FOOD STOP S.R.L. nu este responsabil pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informațiilor de pe Site.

FOOD STOP S.R.L. nu este responsabil pentru eventualele costuri și/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informațiilor de pe Site.

Fotografiile și Produsele prezentate în secțiunile „Promoții” și “Noutăți” nu creează obligații în sarcina FOOD STOP S.R.L. în sensul ca FOOD STOP S.R.L. nu iși asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de text sau pentru prețurile postate. Oferta produselor prezentate în aceste secțiuni este valabilă în limita stocului disponibil.

 

 1. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între FOOD STOP S.R.L. și Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din. Mun. Brașov.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

 1. DISPOZIȚII FINALE

FOOD STOP S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal conform POLITICII PRIVIND PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

În cazul în care există întrebări sau sugestii in legătură cu FOOD STOP S.R.L., vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0736.637.867, sau prin e-mail la adresa: office@foodstop.ro, ori prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa sediului social din Brașov, Strada Poienelor, nr 5, judet Brașov.

Independently verified
1471 reviews